Nejdříve si naložíme maso. Do větší skleněné mísy vložíme na tenké nudličky nakrájená kuřecí prsa anebo vepřovou pečeni bez kosti.
Přidáme sůl, pepř, kari, garam masalu, sójovou omáčku, lžíci plnotučné hořčice, balsamikový ocet, olivový olej a lžíci medu. Vše důkladně promícháme a necháme v lednici odpočinout ideálně do druhého dne (minimálně však hodinu).
Připravíme si velkou Wok pánev a jednotlivé ingredience.
Cibuli rozkrájíme na tenká půlkolečka, která od sebe oddělíme v misce, pórek také na kolečka, mrkev můžeme nastrouhat na hrubém struhadle nebo ji nakrájet ve stylu zeleniny julienne. Papriky očistíme a pokrájíme je na tenké plátky. Ananas je možno rozkrájet na kostičky anebo úzké plátky.
V pánvi rozehřejeme lžíci olivového oleje a začneme na něm maso postupně opékat. Protože je maso nakrájené na opravdu tenké nudličky, bude hotové za několik minut.
Jakmile nebudete vidět žádné syrové kousky, maso vyjměte a nechte odpočinout. Nyní se vrhněte na restování zeleniny. Jako první nasypejte do pánve oba druhy cibule, poté pórek, mrkev a papriku. Přidejte bambusové výhonky, ananas a vše důkladně osmahněte (ledový salát si nechte na později).
Jakmile bude zelenina opražená, přidejte do pánve maso společně s ledovým salátem a plátky mandlí. Zalijte kokosovým mlékem a vařte zhruba po dobu pěti minut.